NOGOMET U WIMBLEDONU

Đoković nasmijao novinare i oduševio fanove u Hrvatskoj!

22.06.2014 u 13:28

Bionic
Reading

Uoči nastupa na Wimbledonu, gdje će pokušati osvojiti svoju drugu titulu na travi All England kluba, srpski tenisač Novak Đoković nekoliko riječi kazao je o Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu

Iako Srbija kroz kvalifikacije nije izborila plasman na SP, najbolji srpski tenisač Đoković s jednakim žarom prati nogometni turnir.

'Vjerujem da praktički svi sportaši prate i gledaju nogometno Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Dakako, pratim i ja. Volim nogomet i gledam utakmice koliko kod mogu i stignem', kazao je Đoković.

'Očito da je Kostarika iznenađenje. Dobre su sve južnoameričke reprezentacije. Na ruku im idu i vremenski uvjeti na koje su naviknuti. Ali, sada govorim kao da sam stručnjak za nogomet', nasmijao se Đoković.

Otkrio je i za koga navija…

'Moja zemlja se, nažalost, nije plasirala na Svjetsko prvenstvo, ali ima nekoliko reprezentacija za koje navijam. To su naši susjedi, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Grčka. Nadam se da će barem netko od njih proći u skupinu i kvalificirati se u nokaut-fazu', rekao je Đoković čija je majka iz Vinkovaca i nema sumnje da će u ponedjeljak navečer (22 h), kada Hrvatska igra protiv Meksika, biti uz male ekrane. Naravno, zbog ove izjave Đoković će sigurno dobiti i nove fanove u Hrvatskoj i BiH.