lijepo od njega

Dok u svlačionici Vragova traje pobuna zbog dolaska novog trenera, Jürgen Klopp dao si je za pravo reći što zaista misli o Ralfu Rangnicku

27.11.2021 u 08:25

Bionic
Reading

Manchester United nakon smjene Olea Gunnara Solskjaera morao je pronaći novo, trajnije rješenje na trenerskoj klupi. Jer svima je bilo jasno da Michael Carrick to nije, bez obzira na status kojeg je zaslužio kao igrač Uniteda. I tako su na Old Trafford do kraja sezone odlučili dovesti Nijemca Ralfa Rangnicka

Manchester United ovog vikenda igra derbi s Chelseajem, a na toj utakmici, kao trener Vragova trebao bi sjediti još jednom Carrick. No, od sljedećeg tjedna, tako barem navode engleski mediji, na klupu dolazi Nijemac Ralf Rangnick, 63-godišnji stručnjak, bez senzacionalnih rezultata, ali očito velikog znanja.

Međutim, najava njegova dolaska uznemirila je pojedine igrače Uniteda.

Prema navodima The Timesa, neki od igrača Crvenih vragova nisu zadovoljni što nisu imali utjecaj na izbor novog menadžera kluba.

Oni smatraju da ih je klub trebao kontaktirati te s njima komunicirati oko angažmana Rangnicka.

Rangnick će stići u Manchester čim riješi papire oko vize, a debi bi mogao imati na utakmici protiv Arsenala već sredinom sljedećeg tjedna.

Ipak, da se Rangnick ne bi osjećao toliko žalosno i odbačeno, pobrinuo se Jürgen Klopp, odlični njemački nogometni trener, koji radi vrhunski posao na klupi Liverpoola.

Ove riječi zbilja zvuče impresivno.

'Ralf je jedan od najboljih, ako ne i najbolji njemački trener', kratko i jasno rekao je Klopp.