SVE JE SPREMNO

Do toga je došlo: Real za dječaka daje 45 milijuna eura!

16.05.2017 u 11:08

Bionic
Reading

Mladi 16-godišnji Vinicius Junior možda je produžio ugovor s Flamengom do 2022. godine, ali španjolska Marca tvrdi da je to samo dodatni manevar koji će ga približiti transferu u Real za 45 milijuna eura...

Real je prije nekoliko godina gadno pogriješio kada je u svoje redove doveo Martina Odegaarda koji je tada bio na glasu kao najveći europski nogometni dragulj, ali u Madridu se nije snašao i ove sezone otišao je u Herenveen.

No, 'kraljevski klub' ne odustaje od dovođenja 16-godišnjaka i sprema se na novi veliki tinejdžerski transfer. Ovaj put se radi o mladom brazilskom napadaču Viniciusu Junioru koji je ovih dana debitirao za seniorsku momčad Flamenga.

Prema tvrdnjama dnevnika Marce, Real je spreman za Viniciusa dati čak 45 milijuna eura, nezapamćenu svotu za jednog 16-godišnjeg dječaka.

Vinicius Junior Autor: Youtube

Zanimljivo, Brazilac je ovog tjedna potpisao novi ugovor s Flamengom do 2022. godine, ali u Španjolskoj se vjeruje da je to tek manevar kako bi transferom u Real svi bili zadovoljni. Naime, povećana mu je otkupna klauzula upravo na 45 milijuna eura koji su u Madridu i spremni platiti.

Očekuje se da će posao biti dovršen sljedećih tjedana, a Vinicius preći u Real na kraju sljedeće sezone, kada napuni 18 godina...