SUKOB TRENERA

Divlji Diego Simeone naišao na jednakog sebi!

26.02.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Diego Simeone našao se u sukobu s trenerom Bayera Leverkusena Rogerom Schmidtom, a na kraju susreta priznaje da odlazi zadovoljan s minimalnim porazom...

NISSAN VAS NAGRAĐUJE

Izaberite #GENIUS gol tjedna i osvojite nagrade. Nissan je za vas pripremio bogate nagrade: lopte Adidas, nogometne dresove Adidas i druge bogate nagrade. Registrirajte se OVDJE.

Atletico je naišao na tvrdog protivnika i doživio neugodan poraz u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Bayer je zasluženo pobijedio u nervoznoj utakmici s malo čistih prilika koju je između ostalog obilježio i sukob trenera. Naime, nakon pola sata igre Diego Simeone i njegov pomoćnik German Burgos zakačili su se s domaćim strategom Rogerom Schmidtom nakon oštrog prekršaja Calhanoglua, igrača koji je kasnije odlučio utakmicu. Pale su teške riječi, no fizički sukob ipak je izostao. Svejedno, potpuno neprimjereno.


'Čudna utakmica u kojoj nijedna ekipa nije imala mnogo gol šansi. S obzirom na dvije ozljede u prvom poluvremenu i poništen gol Torresa, odlazim sretan s porazom 1:0,' izjavio je Diego Simeone koji je naišao na žestoku ekipu poput svoje:

'Igraju vrlo oštro. Nama se sviđa igrati s takvim ekipama,' rekao je Argentinac, no pitanje je koliko je bio iskren. Bayer definitivno ima dobre izglede proći dalje, pogotovo jer u uzvratu neće moći igrati suspendirani Godin i Tiago...