SVE JE UNIŠTIO

Divljaštvo na terenu Indian Wellsa kakvo teniski svijet ne pamti

11.03.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Američkom tenisaču Ryanu Harrisonu teško je pao poraz od predstavnika BiH Damira Džumhura 4:6, 6:3, 5:7 pa je u završnim trenucima meča, kao i poslije njega, imao trenutke ludila

Harrsion je prije manje od mjesec dana stigao do svoje prve ATP titule, osvojio je Memphis Open, a na Indian Wells je stigao s velikim očekivanjima. No već je pao u prvom kolu, Džumhur ga je zasluženo svladao, a Harrison je svoj bijes iskalio na reketima.

Amerikanac je prvi reket smrvio nogom na mjestu gdje mu je bila klupa za odmor i to zato jer je izgubio poen s kojim je tenisač BiH došao do break i meč lopte. Nakon što je Džumhur to odmah iskoristio i dobio dvoboj, Harrison je odmah na terenu razbio drugi reket.

Ryan Harrison razbija rekete

Tu se nije zaustavio, nakon što je čestitao Džumhuru i pružio ruku sucu, a dok je kamera snimala pobjednika, opet se čulo razbijanje. Harrison je razbio ostatak reketa što je imao u torbi.

Izvještaji američkih medija se razlikuju, neki pišu da ih je sveukupno uništio četiri, a neki čak pet. Svejedno, nadmašio je sve, jer nitko nije toliko reketa razbio u samo nekoliko minuta.