sada je sve jasno

Direktor Real Madrida otkrio što u klubu zaista misle o Luki Modriću i hoćemo li ga i iduće sezone gledati u dresu kraljevskog kluba

27.01.2021 u 08:04

Bionic
Reading

Emilio Butragueño je nakon pobjede nad Alavesom progovorio o Luki Modriću i otkrio koliko zapravo znači za Real Madrid

Luka Modrić je u zadnjoj godinu ugovora s Real Madridom, a španjolska Marca je još u prosincu 2020. godine objavila kako će klub sa hrvatskim kapetanom potpisati novi ugovor. Prema tom novom ugovoru bi se Modrić trebao odreći dijela primanja, odnosno pristati na manju plaću, a u Madridu bi ostao najmanje do ljeta 2022. godine.

Španolski mediji uvjeravaju kako je potpis ugovora samo stvar formalnosti i da je sve jako blizu realizacije. Navodno se radi tek o sitnim detaljima u ugovoru o kojima se pregovara, a i sam Modrić je nedavno rekao kako je zadovoljan tijekom pregovora o novom ugovoru.

Nedavna izjava direktora Reala daje naslutiti da su zadovoljni i u klubu i da je stvar stvarno riješena.

'Igrači poput Modrića čine ovaj sport boljim. Pravi luksuz je imati ga u ekipi. Toliko nam je dao, toliko nam daje, a i nastavit će to raditi', poručio je Emilio Butragueño nakon pobjede kod Alavesa od 4:1.

Ove sezone je Modrić odigrao 25 utakmica za Real Madrid, najviše od svih igrača ako ne računamo golmana Thibauta Courtoisa. U tih 25 utakmica je zabio četiri gola i upisao dvije asistencije.