druženje na trgu bana j. jelačića

Dinamovci u svojoj 'Čaroliji' dočekuju navijače ali i spektakl protiv Machester Cityja

01.12.2019 u 08:57

Bionic
Reading

Paljenjem lampica na Zrinjevcu u subotu je počelo obilježavanje Adventa. A u ovu lijepu zagrebačku priču uključio se i GNK Dinamo

GNK Dinamo i ove je godine dio zagrebačkog Adventa. Kao jedan od najvećih brendova grada Zagreba odlučili smo sudjelovati na Adventu kroz zanimljiv koncept nazvan 'Dinamova čarolija'.

Riječ je o adventskoj kućici na istočnom djelu Trga bana Josipa Jelačića, u sklopu Božićne bajke koja je također otvorena ove subote.

Tijekom Adventa, 'Dinamova čarolija' bit će glavna lokacija za većinu događanja vezanih uz naš klub. Od druženja igrača s navijačima, promotivnih i medijskih aktivnosti kluba pa do humanitarnih akcija te evenata vezanih uz one najmlađe.

Pa je tako za ovu nedjelju, od 18 sati najavljeno druženje s igračima prve momčadi.

Ove godine Dinamo po prvi put ima ukusnu i zanimljivu ugostiteljsku ponudu za posjetitelje i to u blagdanskom ambijentu najljepšeg Adventa u Europi.

  • +12
Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, NK Istra 1961 - GNK Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Osim navedenih aktivnosti, GNK Dinamo je u suradnji sa Dumovcem – gradskim skloništem za nezbrinute životnije, napravio akciju u kojoj će za svaku čašu prodanog kuhanog vina na Dinamovoj kućici od 1. do 31.12., izdvojiti po jednu kunu. Ovisno o broju prodanih čaša vina na kraju akcije, ukupni će iznos biti dodijeljen Skloništu u Dumovcu. Sredstva će biti iskorištena za opremanje veterinarske ambulante za pomoć životinjama koje tamo čekaju udomitelje.

Više o toj akciji na ovom linku.

RADNO VRIJEME:

  • Nedjelja - četvrtak od 11 do 23 sata
  • Petak - subota od 11 do 01 sati
  • Blagdani (24.12., 25.12., 26.12., 6.1.) od 12 do 23 sata
  • Stara godina (31.12.) od 11 do 04 sata (do kraja proslave Nove godine)

U blizini Dinamove čarolije smješten je i Dinamov fan shop (Jurišićeva 2a) u kojem za vrijeme blagdana možete pronaći i prigodni blagdanski asortiman suvenira i blagdansku fotkaonicu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo