RASPLET NAGRADNE IGRE

Dinamovci igrali stolni nogomet i dijelili 'milju' s navijačima

03.11.2012 u 17:34

Bionic
Reading

Mateo Kovačić bio je začetnik ideje kako da se na stadion protiv PSG-a privuče što više navijača, a u tom su ga projektu podržali i suigrači. Dečki su prvo odlučili s milijun kuna nagraditi jednog navijača, a potom su promijenili pravila i nagradili desetoricu s po sto tisuća kuna

Akcija 'Milja za pun stadion' finalizirana je u subotu u jednom zagrebačkom trgovačkom centru, gdje su dinamovci s dvadeset sretnika igrali stolni nogomet. Pobjednici iz međusobnih ogleda osvojili su po sto tisuća kuna, što je sasvim sigurno lijep dobitak u ova današnja teška vremena.

No ono što je jednako tužno jest podatak da Dinamo niti s tako primaljivom nagradom nije uspio privući više od par tisuća gledatelja na utakmicu s PSG-om, što je i bio prvotni cilj ove akcije.

Naime, u strahu da mu se ne ponovi blamaža kao protiv Porta, kada je bilo manje od pet tisuća ljudi na stadionu, Mateo Kovačić je 'došao do ideje' da novcem privuku navijače. Ipak, čvrsti i nepopustljivi, najžešći Dinamovi navijači, Bad Blue Boysi - zaobišli su stadion, stavivši još jednom čelništvu kluba do znanja da neće odustati od svojih ciljeva.



Osvajači po 100.000 kuna:

Damir Hosi (Ivan Peko)
Marinko Soldat (Josip Šimunić)
Željko Karlić (Domagoj Vida)
Dinko Mulić (Josip Pivarić)
Uroš Antić (Arijan Ademi)
Robert Andriška (Mateo Kovačić)
Josip Tratnik (Romeo Mitrović)
Anto Dodik (Mehmed Alispahić)
Matija Ivanić (Duje Čop)
Slaven Majić (Ivan Krstanović)

Parovi: Robert Andriška (Mateo Kovačić), Uroš Antić (Arijan Ademi), Marko Barišić (Šime Vrsaljko), Tomislav Dalić (Fatos Beqiraj), Anto Dodik (Mehmed Alispahić), Damir Hosi (Ivan Peko), Kristijan Jurak (Ivan Kelava), Željko Karlić (Domagoj Vida), Slaven Majić (Ivan Krstanović), Antun Malović (Ante Rukavina), Dinko Mulić (Josip Pivarić), Damir Presečan (Bryan Carrasco), Bruno Ramljak (Ivan Tomečak), Marinko Soldat (Josip Šimunić), Josip Tratnik (Romeo Mitrović) i Matija Ivanić (Duje Čop)