RAZOČARAVAJUĆE ZA SVE!

Dinamov tužan povratak iz Atene u Zagreb; evo što se piše o novom terminu utakmice

08.08.2023 u 12:08

Bionic
Reading

Nakon što je Uefa odgodila prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka, između AEK-a i Dinama, zbog tragičnog događaja i ubojstva domaćeg navijača, nogometaši hrvatskog prvaka već tijekom utorka stići će u Zagreb

Grčki mediji prenijeli su vijest kako se utakmica između AEK-a i Dinama odgađa (oba TV prijenosa na MAXSport kanalu). Potom su istu obavijest objavili i na Dinamovim stranicama. Nešto kasnije oglasila se i Uefa.

>> Iz Dinama potvrdili; utakmica protiv AEK-a je odgođena!

Pogotovo ne kada bi se utakmica ova dva kluba trebala odigrati. I zato se opet ravnamo prema informacijama grčkih medija, koji sugeriraju kako će se prva utakmica između Dinama i AEK-a odigrati 15. kolovoza, u terminu u kojem je trebala biti uzvratna utakmica u Zagrebu.

Kako je GNK Dinamo službeno objavio prva utakmica između Dinama i AEK-a biti će odigrana u Zagrebu 15. kolovoza s početkom u 20 sati. Uzvratna utakmica igrat će se u Ateni, 19. kolovoza u 20:45 sati oba TV prijenosa na MAXSport kanalu). I posebno naglašavaju kako se obje utakmice igraju bez gostujućih navijača.

Potom bi se tri ili četiri dana kasnije uzvrat odigrao u Ateni.

Stvar je što je Uefin kalendar maksimalno ispunjen te je malo manevarskog prostora, a Liga prvaka sigurno se neće odgađati, to jest prilagođavati Dinamu i AEK-u.

  • +7
Dinamo uz jake mjere osiguranja odlazi iz hotela nakon što je utakmica odgođena Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Naime, zna se i da se utakmice play-offa, u kojima pobjednika ovog ogleda čekaju okršaji s belgijskim Antwerpom. Te su utakmice na rasporedu 22. ili 23. kolovoza u Deurneu, a uzvrat 29. ili 30. kolovoza u Zagrebu ili Ateni.

  • +4
Trening Dinama u Ateni na stadionu AEK-a Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic