poziv iz italije

Dinamov prebjeg na stolu ima ponudu jednog od najvećih svjetskih klubova

14.12.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Sredinom listopada iz Maksimirske 128 procurila je vijest kako je mladi, talentirani BiH nogometaš Ajdin Hasić napustio Dinamo

Ajdin Hasić je bio jedan od ponajboljih pojedinaca u drugoj momčadi Dinama koja se natječe u 2. HNL te najmlađi od svih.

Za mladog napadača govorilo se kako je jedan od najvećih dragulja koje hrvatski prvak posjeduje i da će u budućnosti napraviti milijunski transfer, ali preko noći se sve promijenilo.

Mladi nogometaš kojeg su mnogi vidjeli u nekom od europskih velikana, a spominjali su se da ga prate Barcelona, Real Madrid, Borussia (D), Everton, napustio je Dinamo.

Hasić je s klubom imao stipendijski ugovor do 2021., no potpisao je sporazumni raskid, a nije jasno tko je iz kluba prihvatio takav rasplet s obzirom da su Hasića mogli utržiti za solidne novce...

Uslijedila su beskorisna nagovaranja da se Hasić vrati u Dinamu, no od toga neće biti ništa.

U četvrtak je pak procurila vijest, da je tijekom turnira u Medulinu, gdje Hasić igra s BiH reprezentacijom, na njegovu adresu stigla ponuda Juventusa. Jer glavni skaut torinskog kluba očito je procijenio njegov potencijal, te ga pod hitno žele vezati uz 'Staru damu'.