'MODRA' SVLAČIONICA

Dinamov junak iskreno: Najgore je igrati ovakve utakmice!

23.07.2015 u 07:05

Bionic
Reading

Dinamo je u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka nadigrao Folu Esch 3:0 te se plasirao u treću kvalifikacijsku rundi. Igrači hrvatskog igrača bili su zadovoljni...

'Naravno da smo svi sretni što smo ostvarili glavni cilj, a to je danas bila pobjeda. Znali smo da smo bolja momčad od Fole, pokazali smo više i potpuno zasluženo idemo dalje. Nije nam bilo lako, znali smo da neće biti nakon 1:1 u Zagrebu, no poveli smo na vrijeme, zabili drugi pogodak prije odmora i tako usmjerili utakmicu u željenom smjeru. Zadovoljni smo, jednu prepreku smo prešli, a sada već razmišljamo o Interu u subotu i potom Moldeu na siguran sam lijepo popunjenom Maksimiru', rekao je Arijan Ademi.

'Možda nije bilo lako kako su neki očekivali, ali zasluženo smo prošli dalje. Najgore je igrati utakmice koje si već 'debelo unaprijed dobio' i to se još jednom pokazalo u ova dva susreta. Ipak, mislim da smo kvalitetnija momčad od Fole i naš prolaz je zaslužen. Moj golovi? Naravno da sam sretan jer sam pomogao ekipi, no najmanje je bitno tko zabija samo dok mi pobjeđujemo', govorio je Marko Pjaca.

'Bolja momčad ide dalje i to je onda uvijek zasluženo. U Zagrebu nismo bili pravi i nismo odigrali utakmicu kakvu su naši navijači i mi sami željeli, no zato samo danas pokazali bolju igru, dobili utakmicu i prošli dalje. Dižemo se, vjerujem da ćemo u utakmicama koje dolaze biti sve bolji što će nam itekako trebati jer je vrijeme za prvenstvenu pobjedu, a već nam za tjedan dana u goste dolazi Molde', pričao je Hilal Soudani.