Bomba iz Italije

Dinamo u talijanskoj Serie A pronašao veliko pojačanje na poziciji koja za 'modre' postaje pravi problem; iz Maksimira već stigla milijunska ponuda

10.09.2020 u 08:05

Bionic
Reading

Dinamo želi kupiti Koffija Djidjija iz Torina koji bi trebao pojačati obrambenu liniju nakon prodaje Joška Gvardiola i Emira Dilavera

Leeds United je za Joška Gvardiola, nakon što je Dinamo odbio prvotnih 20 milijuna eura, ponudio 22 milijuna eura i 20 posto od buduće prodaje. Jasno je da Englezi neće odustati i Dinamo će uskoro vrlo vjerojatno ostati bez mladog stopera.

Na izlaznim vratima je i Emir Dilaver kojeg želi turski Rizespor pa 'modri' već traže zamjenu za spomenuti dvojac. Žele dovesti igrača koji će odmah biti pojačanje i moći uskočiti u obranu čim stigne u klub. Prvi pick bio je Osijekov Ante Majstorović koji se prometnuo u ponajboljeg braniča HT Prve lige, ali dolaskom Nenada Bjelice na Gradski vrt je ovaj transfer stopiran.

Dinamo se zato okrenuo dovođenju 27-godišnjeg Koffija Djidjija koji je rođen u Francuskoj, ali ima i državljanstvo Obale Bjelokosti. Trenutno nastupa za talijanskog prvoligaša Torino za koji je u zadnje dvije sezone odigrao 17 utakmica u Serie A. Torino ga je prošlog ljeta nakon dvogodišnje posudbe iz Francuske kupio od Nantesa za tri milijuna eura na koliko je i sada procijenjen.

Gazzetta dello Sport piše kako je Dinamo u njemu pronašao idealno pojačanje za poziciju koja bi im uskoro trebala postati problem broj 1. Isti izvor dodaje kako je Djidjija htjela dovesti i Spezia, ali na kraju je iz Hajduka za 2.6 milijuna eura dovela Ardiana Ismajlija pa je odustala od braniča Torina.

Pogledajte još jednom najbolje golove 3. kola HT Prve lige.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.