Prometno na Maksimiru

Dinamo sve dogovorio s pojačanjem za kritičnu poziciju, ali tu nikako neće stati; 'modri' dogovaraju još dva velika posla

28.09.2020 u 09:19

Bionic
Reading

Dinamo je sve dogovorio sa stoperom Rasmusom Lauritsenom i ostaje samo dogovor između klubova, a Zagrepčani kreću i po dvije mlade crnogorske nade

Dinamo je navodno sve dogovorio s 24-godišnjim danskim stoperom Rasmusom Lauritsenom koji nastupa za švedski Norrköping. Danac je ranije igrao za Midtjylland, Skive i Vejle, a sada ga u Dinamu vide kao idealno pojačanje i zamjenu za Emira Dilavera koji je otišao u Rizespor za milijun eura.

Prema pisanju Sportskih novosti Dinamo i Lauritsen su sve dogovorili i ostaje samo dogovor između klubova koji bi se trebao dogoditi vrlo brzo. Kako Danac ima klub do zime 2021. godine, odnosno do kraja iduće godine, onda bi i Šveđani mogli biti popustljiviji u pregovorima.

Nije poznato koliko Norrköping traži za svojeg stopera, ali na Transfermarktu vrijedi oko 1.2 milijuna eura. Dinamo će vjerojatno pokušati dogovoriti posao u kojem bi samo novac dobiven za Dilavera proslijedili za novo pojačanje i tako riješili probleme u obrani.

Osim obrane, 'modri' žele pojačati i napadački dio momčadi. Dvojicu mladih napadača pronašli su u Crnoj Gori. Tamošnji mediji pišu kako su na meti Dinama dva 18-godišnjaka, napadač Sloge iz Danilovgrada Andrija Kolundžić i ofenzivni vezni Budućnosti Milan Vukotić koji već igra za U-21 reprezentaciju. Naravno, dođe li crnogorski dvojac u klub, najprije će odraditi sezonu, dvije za Dinamo II pa tek onda dobiti priliku u prvoj ekipi.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.