OČVRSNUTI BEDEM

Dinamo se jača: Ognjen Vukojević se vratio u Maksimir

11.08.2014 u 20:37

Bionic
Reading

Dinamo je nizu svojih prinova ovoga ljeta dodao i vjerojatno najprovjerenije ime na podugačkom popisu. U redove hrvatskog prvaka vraća se donedavni hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević

Vukojević se nakon šest godina provedenih u kijevskom Dinamu (prošlu je bio član moskovskog Spartaka na posudbi) vraća u redove onog zagrebačkog otkuda se iz Hrvaske i otisnuo na istok Europe.

U Maksimiru gotovo svakoga prijelaznog roka spominju želju za dovođenjem popularnog Ogija, no ovoga ljeta uspjeli su i dogovoriti sve detalje posudbe hrvatskog reprezentativca kojega će idućeg ljeta imati pravo i u cijelosti otkupiti.

Vukojević bi, iako još nema službene potvrde iz kluba, već u utorak trebao biti na Dinamovom treningu, a prvi službeni dvoboj u poznatom dresu bit će mu ujedno i jubilarni stoti obzirom da se 2008. oprostio sa 99 nastupa i 16 golova za Dinamo.


U međuvremenu je s Kijevljanima osvojio tri trofeja, a za reprezentaciju od koje se nakon Brazila ljutito oprostio, je upisao 55 nastupa i četiri pogotka.

Prisjetite se nekih Vukojevićevih golova za Dinamo