ZAGREBAČKI DERBI

Dinamo se izvukao zadnji put: Mogu li 'lokosi' sada više?

05.10.2014 u 13:14

Bionic
Reading

Nakon remija protiv Slavena i poraza od Celtica, Dinamo traži pobjedu protiv starih poznanika iz Lokomotive. Mogu li se 'modri' vratiti pobjedničkim navikama na Maksimiru?

Dinamo u današnji susret ulazi opet kao apsolutni favorit s imperativom pobjede. Osobito nakon pomalo nezasluženog poraza u Škotskoj. Stvorili su puno prilika protiv Celtica, bilo je tu i vratnica, no lopta jednostavno nije htjela u gol.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.
Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala. Više informacija potražite OVDJE.

'Lokomotiva je pred nama i nemamo pravo na krivi korak. Želimo dobiti utakmicu, zabijati golove i dat ćemo sve od sebe kako bismo krenuli u novu seriju,' priča trener Mamić dan uoči utakmice pa nastavlja o zdravstvenom stanju:

'Neće biti velikih promjena niti odmaranja igrača. Pivarić se žali na koljeno tako da njega neće biti, a ostali su više-manje svi u redu.'

Iako Mamić kaže da će zaigrati u najjačem sastavu, mediji prenose oprečne informacije. U SN-u se tako javlja postava s Čorićem, Machadom, Vukojevićem i Pjacom u početnom sastavu. To pak znači da bi na klupu mogli Ademi, Brozović, Antolić, Wilson...

Trenera Lokomotive je jako naljutilo pitanje tv komentatora Saše Sušeca 'je li se unaprijed pomirio s porazom od Dinama' poslije utakmice s Osijekom. Nije Sušec to pitao bez razloga, s tribina se čulo kako Ivković svom kapetanu Musi viče u zadnjim minutama da nekako zaradi žuti karton kako danas ne bi mogao igrati.

'Imam Bručića na toj poziciji. Musa mi treba za neke sljedeće utakmice koje dolaze. To je moja trenerska odluka,' rekao je Ivković i za nju platio deset tisuća kuna kazne.

Kako god, Musa neće igrati, ali nije jedini. Zbog kartona nema ni Prenge koji u posljednje vrijeme igra na desnom boku, te zadnjeg veznog Leke.

'Posebno će nam nedostajati Leko koji u zadnje vrijeme igra jako dobro u oba smjera. No, koga nema bez njega se mora. Na njegovo će mjesto Šovšić, na lijevi bok Bručić, dok za poziciju desnog beka još uvijek dvojim,' priznao je Ivković te se ujedno ispričao zbog ranije spomenutog nesportskog poteza no kazao kako preuzima svu odgovornost na sebe te kako smatra da se oko toga preuzela velika halabuka.

Za sve koji u novoj sezoni žele uživati u još više sportskih sadržaja, tu su MAXtv Sportski paket i Sportski plus paket.