B LISTA

Dinamo prijavio četiri nova igrača za Ligu prvaka

27.09.2016 u 09:45

Bionic
Reading

GNK Dinamo prijavio je nova četiri igrača na B listu za Ligu prvaka. To su: stoper Kobie Morris, lijevi bek Petar Mamić te dva mlada vratara Dinko Horkaš i Dario Miškić

Kako i gdje gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati putem usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Kobie Morris je 21-godišnjak koji već tri sezone nastupa za drugu momčad Dinama (53 nastupa uz 1 pogodak) te je također prošle sezone debitirao za prvu momčad. Do sada je odigrao 4 natjecateljske utakmice te postigao dva pogotka za prvu momčad. Inače može igrati na poziciji stopera i desnog beka.

Petar Mamić još je u proljeće 2014. godine debitirao za prvu momčad Dinama i do sada odigrao dvije natjecateljske utakmice. Za Dinamo II postigao je 5 pogodaka u 37 natjecateljskih utakmica.

Dario Miškić redovito nastupa za drugu momčad Dinama u 2. HNL, dok Dinko Horkaš od ove brani za juniore Dinama.

Podsjetimo kako prema pravilniku UEFA-e (članak 43. stavka 10.) svaki klub ima pravo registrirati neograničen broj igrača na B listu tijekom sezone. Također lista mora biti potvrđena najkasnije do ponoći na dan prije utakmice koja je u pitanju.