NE MOŽE BEZ PROBLEMA

Dinamo prekinuo prodaju preko interneta zbog zloupotrebe ulaznica!

15.07.2015 u 10:14

Bionic
Reading

U Dinamu se nadaju kako bi mogli i u drugoj službenoj utakmici sezone imati puni stadion, ali su u maksimirskom klubu suočeni s neočekivanim problemima

Iz hrvatskog prvaka su na dan utakmice pretkola Lige prvaka obavijetili javnost putem svoje službene web stranice kako prekidaju prodaju ulaznica putem interneta.

'GNK Dinamo je i za otvaranje Lige prvaka protiv CS Fole Esch, srijeda 21:00, svojim navijačima omogućio kupovinu ulaznica preko interneta, no nakon što smo uočili zloupotrebu iste ta vrsta prodaje ulaznica je privremeno zaustavljena', kratko su priopćili iz kluba no nije poznato o čemu se točno radi i hoće li u Dinamu poduzeti zakonske mjere da bi se uhvatili krivci.

Inače, Dinamo je sezonu otvorio derbijem u MAXtv Prvoj ligi protiv Hajduka (1:1), a na Maksimiru se okupilo oko 24 tisuće navijača. Ni tada nije sve prošlo u redu što se tiče prodaje, jer u klubu prvo nisu mislili otvoriti tribine sjever gore i zapad gore, ali je zbog velike potražnje prvospomenuta ipak bila otvorena za gledatelje.

No to nije bila jedina pogreška, jer su na sjevernoj tribini dolje bili smješteni navijači koji podržavaju izvršnog predsjednika Zdravka Mamića te onih koji ga ne žele u klubu pa je došlo do fizičkog sukoba koji je zaustavila policija.

Nadajmo se da slične scene nećemo gledati u prvom ovosezonskom europskom ispitu 'modre' družine i da će svi koji žele doći na susret uspjeti nabaviti ulaznicu.