nisu htjeli posudbu

Dinamo ostaje bez sjajnog napadača; Modri odbili prvu ponudu za svoju zvijezdu, ali izgleda da tu nije kraj i da ćemo vidjeti novi izlazni transfer

01.09.2021 u 08:02

Bionic
Reading

Dinamo će ipak ostati bez Lirima Kastratija koji odlazi u Legiju iz Varšave koja ga želi dovesti pod svaku cijenu, a za to ima vremena do kraja prijelaznog roka koji u Poljskoj traje do 1.9. u 23:59

Dinamo bi danas mogao ostati bez jednog od svojih napadača. Poljski prvak Legia je nakon ispadanja iz Lige prvaka od Dinama doveo Igora Haratina i Deiana Sorescua, a sada žele pojačati i svoj napad, a prva želja im je Lirim Kastrati, pišu Sportske novosti.

Iako je u većini europskih liga prijelazni rok već završio, u Poljskoj on traje još u srijedu 1.9., odnosno traje danas do 23:59. Legia je najprije htjela Kastratija posuditi od Dinama, a onda imati mogućnost otkupa na kraju sezone, ali u Dinamu su to odbili bez previše razmišljanja.

Modri će pristati jedino na transfer, no izgleda da Poljaci neće odustati. Nakon što su iz Maksimira dobili odbijenicu, Poljaci su poslali i ponudu za otkup kosovskog reprezentativca. Iako nije poznato koliko je Legia ponudila Dinamu, navodno su ga Modri spremni pustiti za oko milijun i pol ili dva milijuna eura što bi se moglo dogovoriti tijekom današnjeg dana.

Kastrati je u Dinamo stigao iz Lokomotive u veljači 2020. godine za dva milijuna eura. Kosovski je napadač za Modre odigrao 51 utakmicu i zabio četiri gola, te upisao devet golova. Već se i ranije pričalo o tome da će Kastrati napustiti klub ovog ljeta, ali nije došla prava ponuda. Sada se čini da će karijeru nastaviti u Legiji.

Pogledajte još jednom najbolje golove sedmog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.