'modri' idu u istru

Dinamo objavio plan priprema; evo protiv kojih će sve klubova 'brusiti' formu

27.12.2023 u 17:16

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama će se okupiti 2. siječnja te će do 8. siječnja trenirati na Maksimiru. Potom odlaze na zimske pripreme u Istru (od 8. do 17. siječnja), baza će im biti Rovinj, a ukupno će odigrati čak pet pripremnih utakmica

'Modri' će formu za nastavak sezone 'brusiti' prvo na Maksimiru, a potom će od 8. do 17. siječnja boraviti u Rovinju. Trener Sergej Jakirović odlučio je odigrati čak pet pripremnih utakmica, a sad su poznati i protivnici.

Prvo će 6. siječnja 'modri' igrati protiv Rogaške, momčadi koja je posljednja u slovenskom prvenstvu. Ta će se utakmica igrati u Zagrebu.

Na pripremama u Istri Dinamo će odigrati još četiri utakmice. Prvu utakmicu 'modri' će odigrat 10. siječnja u Rovinju, ali protivnik još nije poznat. Potom 13. siječnja slijedi utakmica protiv slovenskog Celja, vodeće momčadi tamošnje lige koju s klupe vodi bivši trener Dinama Damir Krznar.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +47
Dinamo - Hajduk, SuperSport HNL, 17.12.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

U Rovinju će Dinamo 16. siječnja odigrati pripremnu utakmicu protiv makedonskog prvaka, momčadi Makedonija Gjorče Petrov, a već 17. siječnja je i posljednja pripremna utakmica i to protiv poljskog Slask Wroclawa.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Dinamo - Hajduk 0:0, sažetak 17.12.2023. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

'Modri' se nakon toga vraćaju u Zagreb te već 23. siječnja nastavljaju prvenstvene okršaje. Prvo će odigrati zaostalu utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a protiv Lokomotive (utorak, 23. siječnja, 17 sati, Kranjčevićeva, MAXSport1, MAXtv), a potom 27. siječnja u 20. kolu SuperSport HNL-a Dinamo gostuje u Puli kod Istre 1961 (17 sati, MAXSport1, MAXtv).

Standings provided by Sofascore