igrač hrvatskih korijena

Dinamo na stopersko mjesto dovodi čileanskog reprezentativca i bivšeg igrača madridskog Reala

09.09.2020 u 20:54

Bionic
Reading

Hrvatski prvak, zagrebački Dinamo, nakon Crnogorca Stefana Milića, na stopersko mjesto navodno dovodi i Čileanca Benjamina Kuščevića, igrača Universidad Catolice, a koji je bio i član madridskog Reala

Dinamo je do sad u prijelaznom roku kupio tek tri nova igrača. To su Stefan Milić, Kristijan Jakić i Marko Tolić. Naravno, dobio je Zoran Mamić i Lirima Kastratija, koji je još zimus kupljen od Lokomotive.

Sada bi pak, kako pišu Sportske novosti, na Maksimir mogao stići Benjamin Kuščević (24), igrač čileanskog Universidada Catolice, a koji ima i hrvatske korijene, odnosno hrvatsku putovnicu.

Ne samo to, novi stoper Dinama igrao je u Realu iz Madrida, u momčadi U-19. U Madridu je 2014. godine bio na posudbi, da bi se godinu dana kasnije vratio u svoj matični klub.

Ima i jedan nastup za A selekciju Čilea, a igrao je i za selekciju U-17.

Za Universidad Catolicu je odigrao ukupno 80 utakmica u svim natjecanjima, postigavši tri pogotka. Ugovor s klubom istječe mu 31. prosinca 2021. godine, a cijena na Transfermarktu iznosi mu milijun eura.

Sportske novosti pak ne pišu koji bi iznos Dinamo trebao platiti.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, pretkola Lige prvaka te sve utakmice Europske lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite OVDJE.

  • +23
Dinamo - Osijek, 3. kolo HT Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX