BOLOVI NESTALI

Dinamo još desetak dana bez Dodôa

17.03.2010 u 16:49

Bionic
Reading

Brazilac Dodô, pojačanje pristiglo u Dinamo iz Intera u zimskom prijelaznom roku, dobro se oporavlja i uskoro treba očekivati njegov povratak u sastav

Dobre vijesti stižu iz Maksimirske 128 za navijače Dinama. Ozlijeđeni napadač Dodô u srijedu je napokon odradio i svoj prvi trening na travnjaku. Brazilac je do današnjeg dana trenirao u zatvorenom prostoru po posebnom, laganijem programu, a sada je odradio prvi trening vani. Naravno, i dalje odvojen od ostatka momčadi, i to u prilagođenom mu ritmu.

Treba istaknuti da se Dodô dobro osjeća, a i bolovi su gotovo u potpunosti nestali. Prema sadašnjim prognozama liječnika, Dodô bi za desetak dana trebao biti potpuno spreman za nadolazeće utakmice.

Podsjetimo, mladi je Brazilac na svojoj prvoj službenoj utakmici u Dinamovom dresu već u prvoj minuti upisao prvijenac za 'modre', no uskoro je ozlijedio medijalni kolateralni ligament desne noge. Dobio je udarac u stopalo, pa mu se 'okrenulo' koljeno, što ga je posljednja dva tjedna udaljilo od nogometnih travnjaka.