on zna kako protiv 'građana'

Dinamo je uoči utakmice protiv Cityja dobio neočekivano 'pojačanje'; Dejan Lovren došao je podržati 'modre'

01.10.2019 u 09:39

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama večeras od 21 sat na Etihadu igraju utakmicu 2. kola Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Veliko je ovo iskušenje za momčad Nenada Bjelice, a večer uoči utakmice 'modrima' je podršku došao dati i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren

'Potegnuo' je Dejan Lovren tih pedesetak kilometara koji dijele Liverpool i Manchester kako bi u ponedjeljak navečer došao do hotela u kojem je smješten Dinamo.

Sjajna potez nekadašnjeg igrača Dinama koji je pružio podršku bivšem klubu, igračima, gotovo je sigurno mogao dati neki korisni savjet treneru 'modrih' Nenadu Bjelici o večerašnjem protivniku. Zna Lovren gdje su 'građani' najranjiviji, gdje najlakše 'puca' najskuplja momčad u povijesti nogometa i takve informacije Bjelici bi mogle biti dobar adut.

Baš je Lovren sa svojim Liverpoolom prošle sezone u četvrtfinalu Lige prvaka izbacio City. Na Anfieldu je bilo 'čistih' 3:0 za 'redse', a slavili su i u uzvratu, na Etihadu su pobijedili 2:1.

  • +4
Trening nogometaša Dinama na Etihadu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Bivši igrač Dinama i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren došao je u Manchester posjetiti igrače i stožer Dinama te im iskazati podršku uoči utakmice Lige prvaka Manchester City', objavio je Dinamo na društvenim mrežama uz fotografiju nasmijanog Dejana Lovrena i odlično raspoloženog Nenada Bjelice.