KARLOVAC SLAVIO

Dinamo do pobjede u vrućim Vinkovcima

12.03.2011 u 18:52

Bionic
Reading

Dvobojima Cibalije i Dinama te Karlovca i Varaždina 21. kolo Prve HNL privedeno je kraju. U oba susreta odlučio je po jedan gol, a kolo će biti zatvoreno splitskim derbijem na Poljudu

Cibalia – Dinamo 0:1

Dinamo je krenuo silovito i nakon dvije propuštene prilike Pamića poveo već u trećoj minuti. Calello je pronašao Fatosa Beqiraja koji okreće čuvara i mirno pogađa mrežu domaćina, a 5.000 gledatelje sedam minuta kasnije krenulo je u slavlje izjednačujućeg gola Kresingera. Međutim, sudac Bruno Marić nakon mahanja pomoćnika nije priznao pogodak.

Prosvjedi su bili dugi i bučni, a utakmica nakon tog spornog detalja krajnje napeta. Eskaliralo je u 30. minuti kada je Radotić laktom razbio glavu Paliću i zbog toga bio isključen. S igračem manje Cibalia nje uspjela doći do izjednačenja i Dinamo je unatoč slabijoj igri obavio posao uz Bosut. U završnici su gosti propustili dvije prilike, a prvu utakmicu u godini odigrao je oporavljeni Sammir.

Karlovac – Varaždin 1:0

Nakon suspenzije Igora Pamića i njegova vraćanja na posao, Karlovčani ponovno ulaze u mirnije vode. Uz Koranu je došao Varaždin i kući se vraća praznih ruku nakon što je Karlo Primorac u 28. minuti zabio jedini gol dvoboja. Varaždin nije bio u podređenom položaju, ali vrlo dobrog Lovrića nisu uspjeli svladati.

S nova tri boda Karlovčani odlaze na 30 bodova što im donosi šesto mjesto ljestvice, dok je Varaždin ostao na 28.