NAŽALOST, NIJE MU PRVI PUT

Dijabetes je uzrok (i) ove Vukčevićeve nesreće?

05.10.2012 u 12:35

Bionic
Reading

Prema napisima njemačkog dnevnika Bilda, hrvatski nogometaš Hoffenheima Boris Vukčević (22), koji se i dalje bori za vlastiti život nakon teške prometne nesreće, imao je sličnu nesreću, samo s lakšim posljedicama, prije dvije godine

Podsjećamo, Vukčević je stradao u prometnoj nesreći prije točno tjedan dana. Svojim se automobilom iz zasad neutvrđenih razloga zaletio u kamion nakon što je prešao u suprotan trak. S obzirom da je dijabetičar, jedna je od teorija da mu je pozlilo zbog pada šećera u krvi.

Sada Bild saznaje da je Vukčević prije dvije godine, 18. listopada 2010. godine, imao također ozbiljnu prometnu nesreću, a prema policijskom izvješću razlog je bila hipoglikemija, odnosno pad šećera u krvi.

Tada se hrvatski nogometaš vozio autocestom A6 između Mannheima i Heilbronna, kada je prema iskazima svjedoka, njegov Audi A5 iz neobjašnjivih razloga prešao iz srednjeg u desni trak i zabio se u prikolicu kamiona.

Tada je Vukčević prošao s manjim ozljedama i prevezen je u bolnicu gdje mu je ustanovljen manjak šećera u krvi.

'Tada sam osobno došao po njega u kliniku i sa Borisom je sve bilo u redu', prenosi Bild izjavu Vukčevićevog liječnika Maurizija Gaudina.

Da li je dijabetes odigrao ulogu u prošlotjednoj nesreći Hoffenheimove mlade zvijezde zasad još nije poznato.