SUPERSPORT HNL

Derbi za Europu! Slaven imao sve do zadnjih sekundi, a onda je sreća pomazila Varaždin

07.04.2023 u 18:06

Bionic
Reading

Nogometaši Slavena Belupa i Varaždina u prvoj su utakmici 28. kola HNL-a igrali 1:1. Domaće je u vodstvo doveo Ante Crnac (12), a izjednačio je Niko Domjanić (90+6)

Upravo je mladi napadač domaćih bio glavna figura u napadu nakon kojega je Slaven poveo u 12. minuti, on je gurnuo loptu na desnu stranu gdje je natrčao Hlevnjak koji je uputio oštar prizemni udarac sa 20-ak metara. Vratar gostiju Zelenika uspio je odbiti pokušaj Hlevnjaka, ali na odbijanac je najbrže reagirao Crnac i zatresao mrežu.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Vodstvo Koprivničanaca kojim bi skočili na treće mjesto vrijedilo je sve do posljednje, šeste minute sudačke nadoknade, a onda su Varaždinci uz veliku dozu sreće iz gužve poravnali. Banovec je skakao na jedan od brojnih ubačaja u kazneni prostor domaćih, no promašio je loptu koja je potom pala na pet metara od vrata gdje je natrčao Domjanić i svladao nemoćnog Čovića.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Varaždin je tako ostao četvrti na ljestvici sa 38 bodova, koliko ima i treći Osijek koji u nedjelju gostuje kod Gorice, dok je Slaven Belupo peti sa 37 bodova.

Na čelu je Dinamo sa 60 bodova, drugi Hajduk ima 53.

  • +10
Slaven Belupo - Varaždin, 28. kolo, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Više pročitajte na SofaScore OVDJE.