TOTALNA TRANSFORMACIJA

Dejan Lovren korak od senzacionalnog uspjeha, ali u prvi plan stavlja jednog čovjeka...

04.05.2018 u 17:10

Bionic
Reading

Real Madrid i Liverpool u Kijevu (26. svibnja) odlučit će o trofeju Lige prvaka, a u taj okršaj za europsku krunu nogometaši engleske momčadi ulaze s puno samopouzdanja

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren smatra kako je jedan od faktora uspjeha njemački strateg Jürgen Klopp, prema njegovim riječima transformirao je momčad i klub. Izgubili su finale Liga kupa i Europske lige 2016., no hrvatski branič siguran je da je Klopp već stvorio pobjednički mentalitet, a njega tako doveo do senzacionalnog uspjeha.

'Promijenio je mnogo toga, ne samo oko igrača, nego i stvari oko momčadi, promijenio je mentalitet. On ovo zaslužuje, nije slučajno da je i s Borussijom Dortmund bio u finalu Lige prvaka 2013. godine. Vratio je ovom klubu ponos, a svi mi trebamo biti ponosni da imamo takvog menadžera', rekao je Lovren čije izjave prenosi HRT.

  • +8
Uzvratna utakmica polufinala LP-a: Roma - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jako optimističan oko konačnog raspleta je i Sadio Mane. Vjeruje da se Real, rekorder Lige prvaka koji lovi treći naslov u nizu, može baciti na koljena.

'Iskreno vjerujemo da ih možemo pobijediti. Imamo puno respekta za njih, jedna su od najboljih momčadi svijeta, ali mi smo Liverpool, jako smo i možemo pobijeditti bilo koga. Izaći ćemo na teren i boriti se za navijače, za klub. Možemo zabiti bilo kada, bilo kome, pokazali smo to', govorio je Mane.

  • +7
Navijači Liverpoola u Rimu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia