TRAGEDIJA NA JUGU FRANCUSKE

David Ginola bori se za život; igrao po vrućini nogomet i pao u komu!

20.05.2016 u 16:55

Bionic
Reading

David Ginola, legendarni bivši francuski reprezentativac koji se nedavno odlučio kandidirati za predsjednika Fife, doživio je infarkt i trenutačno se nalazi u komi u bolnici u Monaku gdje se bori za život

Nesreća se dogodila u gradiću Mandelieu na jugu Francuske gdje je 49-godišnji Ginola, koji je karijeri igrao za Toulon, RC Paris, Brest, PSG, Newcastle, Tottenham, Aston Villu i Everton, igrao nogomet s društvom. Navodno je razlog velika vrućina zbog koje se Ginola srušio te mu je brzo ukazana liječnička pomoć. To je potvrdio i njegov menadžer potvrdivši 'kako su igrali nogomet u podne po najvećem suncu'.

Nesreća se dogodila na imanju kojeg je vlasnik Jean-Stéphane Camerini, organizator poznatog golferskog turnira Mapauto Golf Cup.

Prema posljednjim informacijama Ginoli, koji je za vrijeme karijere bio seks-simbol i magnet za reklame zbog atraktivnog izgleda, stanje je stabilno i nalazi se u bolnici Princess Grace u Monaku.

Međutim, neki francuski mediji koji su uspjeli doći do informacija u bolnici preko svojih veza doznaju kako je Ginola nije 'stabilno nego je situacija jako ozbiljna'.

No na njegovom Twitteru osvanula je i poruka: 'Igrati nogomet u podne po suncu nije baš pametno', napisao je između ostalog tijekom četvrtka Ginola što je dokaz da se probudio iz kome.

No novinari koji prate slučaj uvjereni su kako je netko drugi napisao tu poruku kako se ne bi podigla prašina oko ovog slučaja.