lom noge

Daroviti Pavlović operiran nakon stravične ozljede: Oporavak dug, ali karijera je spašena

28.11.2018 u 19:43

Bionic
Reading

Daroviti hrvatski rukometaš Domagoj Pavlović operiran je nakon loma noge na utakmici njegovog Melsungena i Kiela, a iako se u početku strahovalo za njegovu karijeru, trebao bi se već za tri mjeseca vratiti na teren...

HRT javlja kako je operacija bila uspješna, ali se radi o frakturi fibule i ligamenta zgloba te će oporavak trajati tri mjeseca, a točnije će informacije biti poznate nakon dodatnih pretraga.

  • +3
Domagoj Pavlović, rukometaš, ozljeda Izvor: Pixsell / Autor: Frank Molter/DPA/PIXSELL

To i nije tako strašno kako je izgledalo na samom terenu, nakon sudara sa suigračem iz reprezentacije Domagojem Duvnjakom.

'Krenuo je između dva, tri igrača, noga mu je ostala ispod. Dogodila se poluga i samo je vrisnuo. Vidjeli smo da nije baš najbolje, došlo je medicinsko osoblje, ali pošto nije mogao trpjeti bolove morali su ga uspavati na terenu. To je zaista bila dramatična situacija pred punom dvoranom, baš ružna slika, horor scena,' opisao je situaciju suigrač u klubu i reprezentaciji Marino Marić.

U prvi mah se strahovalo za karijeru izuzetno talentiranog 25-godišnjaka, ali prijelom ipak nije tako kompliciran.

Pavlović je već u svojim prvim utakmicama za PPD Zagreb pokazao da je briljantan rukometaš, no mladu karijeru zasad su mu obilježile brojne ozljede. Ovog ljeta prešao je u Melsungen i trebao postati oslonac reprezentacije, no SP u siječnju će morati propustiti. Vremena za Domagoja srećom još definitivno ima...