FOOTBALL FEST

Danas je posljednja prilika da posjetite Football Fest i osvojite putovanje na El Clasico

30.10.2016 u 11:40

Bionic
Reading

Football Fest ulazi u samu završnicu. Danas je posljednja prilika da posjetite Zagrebački Velesajam i besplatno isprobate raznovrsni nogometni zabavni sadržaj...

Danas će se odigrati i veliki finale u malonogometnom turniru prije kojega će, s početkom u 17 sati, svoju utakmicu odigrati glumci protiv nogometnih legendi. Za ekipu 'Celebrityja' nastupit će Filip Detelić, Filip Juričić, Ivan Magud, Boris Svrtan, Ivan Ožegović, Andrej Dojkić, Amar Bukvić, Nikša Butijer, dok će umirovljene nogometaše predvoditi Mario Jurić, Ardian Kozniku, Tomo Šokota, Dražen Ladić, Alen Peternac i Miljenko Mumlek.

Osim finala u malonogometnom turniru i utakmice 'celebrity vs. zvijezde', na Football Festu održat će se i veliki finale u četverodnevnom FIFA 17 turniru na koji se prijavilo više od 480 ljudi.

Glavna zvijezda posljednjeg dana Football Festa bit će Tobias Becs, aktualni europski prvak u freesytleu koji će održati radionice i demonstracije u toj atraktivnoj nogometnoj vještini.

Također, svatko tko dođe na Football Fest imat će priliku osvojiti putovanje za dvije osobe, smještaj u Barceloni i dvije ulaznice za El Clasico, koji će se 4. prosinca održati na Camp Nou