POSLASTICA NA VELESAJMU

Danas je posljednja prilika da isprobate nogometnu tehnologiju budućnosti

30.10.2016 u 10:35

Bionic
Reading

Posljednjeg dana Football Festa na HT-ovu štandu možete pratiti utakmice MAXtv Prve lige na velikim 4K ekranima

Nakon četiri dugačka i vrlo zabavna dana igranja turnira u FIFA 17 na Playstationu 4, na kojem je sudjelovalo više od 400 igrača, veliki turnir bliži se kraju. Ostalo je još osam najboljih igrača koji će se u nedjelju od 12 sati okušati u velikoj završnici.

Najnoviju Fifu 2017 možete zaigrati na Football Festu, koji traje još samo sutra, u paviljonu Hrvatskog Telekoma. Osim konzola za Playstation 4, HT u svojem izložbenom prostoru prikazuje najnovije trendove virtualne realnosti. Posjetitelji imaju mogućnost zakoračiti u 3D Virtual Realty svijet i posjetiti, između ostalog, dubine oceana, planinske vrhove, najstrašnije dijelove svijeta ili iskusiti vožnju u vlaku smrti. Za najmlađe sportaše HT je pripremio i prigodnu VR nogometnu igru.

Na HT-ovu štandu postavljen je i supermoderni Croatelov kamion namijenjen, između ostalog, i najsuvremenijem live prijenosu utakmica i ostalih sportskih događanja. S obzirom na to da je u nedjelju dan za nogomet i MAXtv Prvu ligu, posjetitelji neće ostati uskraćeni za gledanje utakmica hrvatske Prve lige na velikim 4K ekranima, između ostalog i derbi kola Hajduka i Osijeka.

Ako želite sliku svojim najdražim reprezentativcima, HT će vam barem djelićem ispuniti snove. Uz modernu tehnologiju XBOX Kinecta, virtualno ćemo vas pozicionirati na neke od najzanimljivijih fotografija hrvatske reprezentacije.
Ulaznica za Football Fest košta 20 kuna, na Festivalu imate besplatan pristup svim zabavnim sadržajima, uključujući i zabavu u ostala tri paviljona.