neslavna promocija

Danac se predstavio u dresu Barcelone, ali možda bolje da nije jer ovo je izgledalo smiješno

21.02.2020 u 17:16

Bionic
Reading

Katalonski nogometni velikan, Barcelona, u četvrtak je donio odluku tko će doći umjesto ozlijeđenih Luisa Suareza i Ousmanea Dembelea, a izbor je pao na danskog igrača Martina Braithwaitea

Nakon što je komisija španjolske nogometne La Lige konstatirala da će Ousmane Dembele zbog ozljede biti van terena najmanje šest mjeseci, a uz već ozlijeđenog Luisa Suareza, Barcelona je dobila dozvolu da novi transfer, mimo prijelaznog roka, za dovođenje novog napadača.

Doduše, bio je postavljen uvjet odnosno Barca je smjela angažirati nogometaša koji igra u nekoj od momčadi La Lige ili onoga tko je u ovom trenutku bez ugovora.

Nekoliko je imena bilo u igri, između ostalih i naš Ante Budimir, ali ovog je četvrtka i službeno potvrđeno da će na Nou Camp doći dosadašnji nogometaš Leganesa Martin Braithwaite, za kojeg će Katalonci platili 18 milijuna eura.

Danski se igrač priključio momčadi u petak, a prije treninga odradio je službeno predstavljanje.

Međutim, neće ga pamtiti po ničem lijepom. Jer tribine Nou Campa bile su prazne, a snimale su ga tek kamere na terenu. Također, mi ono čuveno loptanje, kojim novi igrači žele impresionirati navijače, nije bilo na nivou, jer lopta ga nije slušala i zamišljeni potezi ostali su nerealizirani.

'Naravno da sam bio iznenađen interesom Barcelone, ali godinama je ovo bilo nešto o čemu sam sanjao. Imao sam ambiciju da igram na ovom nivou i uvijek sam vjerovao u to', rekao je Danac za kojeg je Barcelona Leganesu uplatila 18 milijuna eura. No, hoće li joj se to ulaganje isplatiti?