PATNJE VINKOVČANINA

Dan nakon trijumfa u Japanu Cro Cop otkrio veliku tajnu

01.01.2017 u 12:53

Bionic
Reading

Novu 2017. godinu Mirko Cro Cop Filipović proslavio je u društvu najbližih suradnika u Japanu, a dan nakon velike pobjede i osvajanja Rizinovog Grand Prixa obratio se u okupljenim novinarima na konferenciji

I prije odlaska u Japan 42-godišnji Filipović najavio je kako se u Hrvatsku sigurno vraća s titulom prvaka. Tri pobjede protiv King Moa, 180 kg teškog Kaida 'Baruta' Höövelsona te u finalu Amira Aliakbarija, bile su potvrda tih riječi.

'Za mene je to prije svega bio pravi psihološki izazov. U ovakvom je formatu teško osvojiti Rizinov Grand Prix, a ponosan sam jer sam sebi dokazao da mogu. Istina, tijelo mi ima rana, ali volio bih se vratiti ovdje i opet nastupati', iskren je bio Cro Cop koji je na konferenciju zakasnio jer je – zaspao.

No otkrio je Cro Cop i strogo čuvanu tajnu koju su samo znali najbliži suradnici u njegovu stožeru:

'Jedan moj middle kick protiv King Moa naletio je na njegov lakat, pa mi je gornji dio stopala bio dosta natečen u polufinalu i finalu', dodao je čvrsti Vinkovčanin koji je tako u velikom stilu osvojio Rizinov Grand Prix na kojem je osim čeka na 350 tisuća dolara dobio skupocjeni sat i ekskluzivno krstarenje na kruzeru.