Virtualni stadion

Dalić poziva igrače da ostave srce na terenu. Evo kako im svi možemo pomoći na Euru!

30.05.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Ususret Europskom nogometnom prvenstvu, izbornik naše reprezentacije Zlatko Dalić prije nekoliko dana rekao je da igrači moraju ostaviti srce na terenu, ali i da im možda i najviše od svih momčadi nedostaju navijači. To nije čudno s obzirom da je poznato da su Vatreni na velikim natjecanjima uvijek dobivali ”krila” kroz snažnu podršku s tribina

A kako u ovo vrijeme stvoriti tu ludu nogometnu atmosferu koja će pomoći našim reprezentativcima?

Najbolji način je napraviti nešto ludo i jedinstveno, što neće imati niti jedna druga reprezentacija.

Zbog toga su već brojni građani, i poznati i nepoznati, prepoznali i posjetili Virtualni stadion na kojem se ujedinjuje cijela Hrvatska u genijalnom podvigu - stvaranju najduže navijačke pjesme na svijetu.

Pogledajte kako izgledaju snimke navijanja uz refren neslužbene navijačke himne hrvatske nogometne reprezentacije „Igraj, moja Hrvatska”, popularnih Zaprešić Boysa. Svi koji snime video kako navijaju, bilo sami, s prijateljima, s kućnim ljubimcima, ili kako god im padne na pamet, uz podršku Vatrenima mogu osvojiti i vrijedne nagrade koje se dijele svakog dana za najlajkaniji video.

Koliko je najduža navijačka pjesma na svijetu važna reprezentaciji najbolje pokazuje to što će sami Vatreni odabrati tri najzabavnija videa po njihovom izboru, a autori će dobiti posebno vrijedne nagrade, PlayStation 5 i potpisani dres reprezentacije.