'Modri' doznali suparnika

Cvitanović zna da ovaj Dinamo nije kao Mamićev: Dvije godine puno znače

04.08.2017 u 16:00

Bionic
Reading

Dinamo se provukao u uzvratu kod norveškog Odda te je u petak doznao suparnika u play-offu Europske lige. Riječ je o albanskom Skenderbeuu, s kojim će prvo igrati na svom stadionu a uzvrat u gositma

'Moram reći da maksimalno respektiram protivnika. Radi se o klubu koji je već dugi niz godina prvak Albanije. Izbacili su Mladu Boleslav, to znači da se radi o kvalitetnoj ekipi. Naravno da trebamo respektirati i cijeniti sve, ali trebamo gledati sebe i biti što bolji da bi nama bilo lakše', izjavio je za Dinamov službeni internetski portal Mario Cvitanović pod čijim je vodstvom momčad prošla norveški Odd u 3. pretkolu Europa lige, a u tri prvenstvena kola ostvarila dvije pobjede i remizirala na gostovanju u Osijeku.

  • +2
Europska liga, 3. pretkolo: Odds - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Anders Hoven/PIXSELL

Dinamo je prije dvije godine pod vodstvom trenera Zorana Mamića u dvije utakmice nadigrao Skenderbeu s ukupnih 6:2 i na taj način izborio mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka, a dojam je da će hrvatski doprvak i u ove utakmice ući kao favorit.

'Neću govoriti o favoritima, s obzirom na to da nisam gledao kakvi su oni. Razmišljam samo o nama i o tome da mi budemo bolji. Igrali smo protiv njih prije dvije godine i prošli smo ih. Međutim, dvije godine puno znače u nogometu i sigurno da su se ekipe dosta promijenile. Usporedbe u tom smjeru su deplasirane', izjavio je Cvitanović.

Dinamo će 17. kolovoza ugostiti Skenderbeu na Maksimiru u prvoj utakmici, a uzvrat će biti odigran 24. kolovoza u Elbasanu, gdje je Dinamo prije dvije godine slavio sa 2:1, no tada je to bio prvi dvoboj, dok je u maksimirskom uzvratu bilo 4:1.