IZ KAVEZA NA FILM

Čuvaj se, Hollywoode, stiže istinski prvak!

06.11.2012 u 18:20

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih MMA boraca Anderson Silva nastavlja i s glumačkom karijerom. Sada se pohvalio kako će snimiti film s akcijskim junakom Stevenom Seagalom

Posljednjih godina često se isprepliću putovi majstora borilačkih vještina s filmskog platna Stevena Seagala i UFC-ovog prvaka u srednjoj kategoriji Andersona Silve.

Prijateljstvo koje je učvršćeno snimanjem raznih reklama, borilačkim savjetima i treninzima uskoro bi trebalo dobiti poslovnu dimenziju.

'Odlazim u Los Angeles snimiti film sa Seagalom. Jako sam uzbuđen zbog nove faze u svojem životu. Pripremam se', izjavio je Anderson Silva za brazilske medije.

Inače, za jednog od najpopularnijih brazilskih sportaša to nije prvi izlet u svijet Hollywooda. 'Spiderman' je već imao uloge u akcijskim filmovima 'Hell's Chain' i 'Never Surrender'.

Naravno, ljubitelji MMA neko će vrijeme strahovati da se Andersonu Silvi toliko ne svidi glumački svijet da zbog njega ne pobjegne u borilačku mirovinu kao što je to recimo napravila i najpoznatija MMA borkinja Gina Carano.