(NE)SRETNI PENNANT

Cura ga hoće, Real zbog pohlepe - ne!

24.12.2008 u 11:59

Bionic
Reading

Premda ga se u Liverpoolu silom žele riješiti, Jermaine Pennant ima jako dobro mišljenje o sebi. Zbog pohlepe madridski Real mu je rekao 'ne', pa će ostatak sezone igrati u Wiganu. No, barem mu je cura rekla - DA!

Jermaine Pennant nije nepoznato nogometno lice, no forma mu je jako loša, a konkurencija dovoljno dobra da je ove sezone samo dvaput bio u početnoj postavi Liverpoola. Kad se tomu pridoda i činjenica da su 'redsi' izvjesili odštetu od samo 3,5 milijuna funti za njega, jasno je da ga se žele riješiti što prije. No, 25-godišnji Englez ne misli tako.

Nakon što su potrošili 20 milijuna funti na dolazak Lassanea Diarra na Santiago Bernebeu, čelnici madridskog Reala poželjeli su i Pennanta. Odšteta je bila najmanji problem jer, realno, ona i nije velika, no zapelo je na - gramzljivosti. Englez je, naime, tražio tjednu plaću od 60.000 funti, duplo više nego što su Madrižani ponudili. Jasno, pregovori su prekinuti i Jermaine pod bor neće dobiti ček s novcem koji bi zadovoljio i puno bolje nogometaše od njega.

Nije ga pokolebala ni dugogodišnja djevojka Amii Grove koja je na njegovu prošnju rekla 'da', unatoč tračevima da ju je varao s također prelijepom Brooke Healey. Jasno, ni ne sumnjamo da ima dovoljno novca za ekstra skupi vjenčani prsten, glamuroznu svadbu i prilično lagodan život, no da je propustio priliku da budućoj supruzi osigura još ljepši blagdanski poklon, to je neupitno. Svojevrsna kazna ga je stigla vrlo brzo; 'redsi' su ga posudili Wiganu do kraja sezone. Jedina utjeha, osim lijepe Amii, može mu biti činjenica da će na ljeto biti slobodan igrač, pa će sam dogovarati svoju nogometnu budućnost, bez utega odštete sadašnjem poslodavcu.