NEMAJU NOVI KLUB

Cufre i Pap ne odlaze iz Dinama

08.01.2010 u 09:33

Bionic
Reading

U Dinamu se izgleda još nisu riješili balasta odnosno skupo plaćenih zvijezda Leandra Cufrea i Dimitriosa Papadopoulosa i oni ostaju u Zagrebu

Stranci koji su znatno olakšavali modru blagajnu, a na koje Dinamo ne računa mogli su otići da su našli novi klub, i to bez odštete. Uz to bi grčki napadač Papadopoulos dobio i pola milijuna eura za raskid, a argentinski bočni igrač Cufre 400 tisuća eura.

No dečki izgleda nisu pronašli nove destinacije. Očigledno im nitko nije ponudio uvjete kakve imaju u 'štedljivom' Dinamu i kako sada stvari stoje, vratit će se u Zagreb, jer još nisu potpisali prijevremeni raskid.

Zašto bi i odlazili kada su njih dvojica najbolje plaćeni igrači u modroj svlačionici. Pap dobiva godišnje 650 tisuća eura i tako sve do ljeta 2012, dok Cufre ima ugovor na 600 tisuća eura po sezoni, a ugovor mu traje do ljeta 2011. godine.

Ako se uistinu pojave prvog dana priprema 12. siječnja, neće trenirati s prvom momčadi, nego će im klub osigurati posebnog trenera, ali će ih i dalje skupo plaćati.