i policija u akciji

Čudili smo se kakve rukometne 'liliputanke' dolaze na SP rukometašica, ali sada je jasno s kojim su se ciljem vodile neke igračice

15.12.2021 u 22:25

Bionic
Reading

Nakon što su prije nekoliko dana sa svjetskog prvenstva u Španjolskoj nestale četiri kamerunske rukometašice, od utorka se gubi trag i jednoj iranskoj igračici

Španjolska policija objavila je kako je u utorak nestala jedna iranska rukometašica, ali nije željela otkrila njezin identitet.

Prije nekoliko dana španjolski sportski list Marca objavio je kako su sa SP-a nestale četiri kamerunske igračice.

Amelie Cevanie Mvoua (24), Appoline Michele Abena Ekobena (26), Clarisse Madjoufang Jodelle (28) i Jasmine Yotchoum (27) nestale su iz hotela upči susreta razigravanja od 25. do 32. mjesta protiv Angole.

Kamerunski rukometni savez je potvrdio vijest o nestanku svojih igračica, dodavši kako su djevojke odnijele svu odjeću iz hotela, sugerirajući da je to bio planirani bijeg.

Prema tome, nije teško zaključiti da je mnogima od tih rukometašica, posebno iz zemalja gdje je rukomet čista egzotika, ali eto ukazala ims e prilik anstupiti na svjetskom prvenstvu, u razvijenoj Španjolskoj, jedini motiv bio bijeg u sretniju budućnost.