MOĆNI SAVEZNIK?

CSKA Moskva htjela igrati Ligu prvaka u Puli

27.09.2013 u 10:18

Bionic
Reading

Nogometaši Istre 1961 morat će još godinama razvijati svoju momčad i uvjete kako bi ozbiljno aplicirali za nastup u skupinama Lige prvaka. Ipak, zamalo su pulski gledatelji već ove jeseni dobili priliku gledati nogometnu elitu uživo na svojoj Drosini

Iz Istre dolazi vijest da je moskovski CSKA poslao službeni upit Istrijanima može li upravo u njihovom raju organizirati ogled protiv Viktorije Plzen u Ligi prvaka.

'Zaista smo dobili upit iz CSKA ima li naš stadion Uefinu licencu za odigravanje utakmica. Odgovorili smo da imamo licencu, ali da ne znamo vrijedi li za skupine Lige prvaka. Na naš upit iz HNS-a su nam obećali da će nam dati odgovor iduće jutro. Ako dobijemo potvrdan odgovor, onda samo predstoji odluka vodstva CSKA da li žele igrati u Puli,' kaže za regionalexpress.hr direktor Istre 1961 Neven Šprajcer.

U međuvremenu iz Rusije isti izvor prenosi kako je CSKA ipak odlučio taj dvoboj organizirati u St Peterburgu. Ipak, u Istri se nadaju da će ovaj kontakt rezultirati budućom suradnjom i savezništvom Istre i moćnih Rusa.