'REDSI' IZGUBILI 3:1

Crystal Palace upropastio Gerrardov oproštaj s Anfieldom

16.05.2015 u 20:54

  • +4

Zadnja utakmica Stevena Gerrarda za Liverpool

Izvor: Reuters / Autor: Carl Recine

Bionic
Reading

Nogometaši Crystal Palacea nisu imali previše obzira prema Stevenu Gerrardu koji je večeras odigrao svoj posljednji susret u dresu Liverpoola na Anfieldu.

Crystal Palace je na oproštaju legendarnog kapetana 'redsa' od Anfielda slavio 3:1. Gerrard na koncu ove sezone napušta Liverpool nakon 17 godina provedenih u klubu, a njegov zadnji nastup u dresu Liverpoola bit će iduće nedjelje na gostovanju kod Stoke Cityja.

Londonski klub je slavio golovima Jasona Puncheona (43), Wilfrieda Zahe (60) i Glenna Murrayja (90+1), a strijelac za Liverpool bio je Adam Lallana (26). Za domaći sastav je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Gerrard je karijeru u Liverpoolu započeo 1987. godine i do sada je upisao 706 nastupa. Osvojio je 10 trofeja, ali ne i naslov engleskog prvaka. Najveći uspjeh doživio je 2005. godine predvodivši Liverpool do naslova prvaka Europe protiv Milana. Od legendarnog Kopa oprostio se držeći se za ruke sa svojim kćerima Lilly-Ella (11), Lexie (9) i Lourdes (4).