SPEKTAKL U ARENI

Cro Copa na spektaklu K-1 gledali milijuni gledatelja!

18.03.2013 u 16:50

Bionic
Reading

Četverosatni prijenos finala K-1 WORLD GRAND PRIX-a 2013. ostvario je izuzetne rezultate gledanosti što dokazuje da je Hrvatska i ovoga puta bodrila Mirka do zadnje minute. No cijeli spektakl imao je veliku gledanost i na području bivše države što je još jedan dokaz koliko je Cro Cop popularan

Tako je spektakularno finale na Novoj TV gledalo čak 900.000 gledatelja. Prema podacima AGB Nielsena riječ je o 21,1 posto gledatelja ili impresivnih 56,7 posto svih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, objavili su iz Nove TV.

'Dvorana je bila prepuna, svi su navijali do samoga kraja. Gledati uživo osam najboljih svjetskih K-1 boraca i osjetiti tu energiju i uzbuđenje je jednostavno neopisivo', rekao je Željko Vela, službeni komentator borbi i urednik sporta Nove TV.


Petak je bio rekordni dan za Novu TV jer je ostvarila najveći udio u gledanosti tijekom cijelog dana otkako je započela s emitiranjem. Točnije, 36,5 posto svih koji su u petak gledali televiziju odabrali su upravo Novu TV.

Dodajmo kako se cijeli K-1 1 WORLD GRAND PRIX mogao gledati uživo i na području cijele bivše Jugoslavije putem specijaliziranog kanala Fight Channel koji se u Hrvatskoj može gledati na MAXtv-u (PPV kanal broj 25).

'Spektakl u Areni ima jedan od najvećih rejtinga u povijesti televizije i sigurno je po broju gledatelja u dvorani jedan od najposjećenijih sportskih događaja u Hrvatskoj. Po mojim informacijama spektakl iz Zagreba gledalo je oko milijun ljudi na području Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i ostalih država bivše Jugoslavije', kazao je glavni organizator priredbe Orsat Zovko.