KOLJENO JE PROBLEM

Cro Cop se vratio u Hrvatsku i najavio kraj svoje karijere

02.01.2017 u 23:17

Bionic
Reading

Mirko Filipović sletio je u Zagreb ovog ponedjeljka te priznao novinarima da je sretan zbog osvojenog Rizinovog Grand Prixa, ali i svjestan da mu zdravstveno stanje ne dopušta još mnogo borbi...

Podsjetimo, 42-godišnji MMA borac osvojio je u Saitami za Staru Godinu pojas osvajača Rizinog Grand Prixa, zahvaljujući pobjedama protiv Mohammeda Lawala, Baruta Hoovelsona i Amira Aliakbarija, ostvarenih žestokim nokautima.

Po povratku u Hrvatsku Mirko je priznao da je sretan i zadovoljan, no o velikim planovima za budućnost nije mogao govoriti.

'Sretan sam i ponosan na sebe i svoju ekipu jer bez ovih ljudi, sam ne bih uspio. Lako je moguće da je to to. Razmislit ću dobro. Bilo bi lijepo odraditi jednu oproštajnu borbu, ali ne znam hoće li to biti moguće, hoće li mi zdravstveno stanje dopustiti,' prenosi Fightsite izjavu Cro Copa koje je objasnio da je prošao vrlo teške pripreme te da je koljeno problem koje možda neće izdržati još mnogo okršaja.

Filipović je u Japanu stigao do 35. pobjede u karijeri, od kojih je čak 32 ostvario prekidom. U karijeri ima osvojen Prideov i Rizinov Grand Prix u MMA konkurenciji, kao i K-1 Grand Prix osvojen prije tri godine u Zagrebu.