OBRANIO POJAS

Cro Cop brutalno nokautirao Ishiija u drugoj rundi!

31.12.2014 u 11:50

Bionic
Reading

Mirko Filipović Cro Cop opet se našao u ringu s japanskom zvijezdom Satoshijem Ishiijem s kojim se u dalekom Japanu na INOKI-Bom-Ba-Ye priredbi borio za IGF pojas. Već u drugoj rundi serijom udaraca Mirko je nokautirao Ishiija. Sjajna borba 40-godišnjeg Hrvata

Nakon četiri mjeseca Mirko Filipović Cro Cop opet se borio protiv domaće zvijezde Satoshija Ishiija kojeg je 23. kolovoza pobijedio nakon što je sudac prekinuo meč zbog posjekotine na Ishiijevu čelu. Slično kao i prije četiri mjeseca Mirko je nokautirao Japanca, a ovaj puta to se dogodilo u drugoj rundi.

Iako je u prvoj rundi Ishii bio bolji, jer je vrlo rano srušio Mirka na parter te mu uspio zadati nekoliko udaraca laktom, već u drugoj rundi vidjelo se da Mirko ide na sve ili ništa. Iako je u drugoj rundi Ishii ponovno srušio Ishiija na parter vrlo brzo su opet bili u tzv. stand upu. Pred kraj druge runde Mirko je zadao seriju teških udaraca u glavu Ishiija čemu su prethodila dva hi-kicka koji su ga uzdrmali. Taman sekundu prije isteka druge runde sudac je prekinuo meč jer je Mirko nokautirao Ishiija koji je obliven krvlju morao priznati poraz. Iako se čulo zvono bilo je jasno da Ishii ne može nastaviti meč.

VIDEO meča možete pogledati OVDJE.

Ovo je Cro Copu bio treći nastup na Inokijevim priredbama od kada je napustio UFC 2011. godine, a zanimljivo je kako je u sva tri dvoboja pobijedio.

U kratkom video koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se serija udaraca na koncu druge runde koji su Ishiija dokrajčili.


TIJEK MEČA...

PRVA RUNDA

12:48 - započeo je meč! Cro Cop i Ishii krenuli su žestoko u borbi za pojas! Mirko je već u 1. minuti zamalo nogom (hi-kick) pogodio Japanca
12:51 - Ishii je srušio Mirka na parter. Mirko je u vrlo teškoj poziciji, leži na leđima... Mirko je dobio nekoliko udaraca laktom u glavu
12:53 - završena je prva od tri runde. Ishii je bolji u ovoj rundi.

DRUGA RUNDA


12:55 - sjajan lijevi kroše Mirka!
12:57 - Mirko je opet na parteru. Ishii mu je uhvatio nogu i sada je opet Mirko u teškoj poziciji
12:58 - Mirko se dobro čuva udaraca. Čak je uspio laktom udariti Ishiija. Još uvijek Mirko leži na leđima
13:00 - Mirko se uspio podići i zadati udarac nogom te nekoliko šakom u glavu Japanca
13:01 - Sjajna serija udaraca Mirka! Brutalan nokaut s istekom vremena druge runde. Čulo se i zvono!!! Ishii nije izdržao seriju udaraca i obliven krvlju morao je priznati još jedan poraz. Sudac je prekinuo meč i počelo je slavlje u HR stožeru!

Inoki Bom-Ba-Ye 2014.

Mirko Filipović vs. Satoshi Ishii, IGF (meč za titulu) - POBJEDA Filipović

Shuji Morikawa - Katsuyoshi Sasaki (pobjeda Morikawa

Yusuke Masuda - Takaaki 'C-Boy' Oban (pobjeda Masuda

Ryo Sakai - Tsuyoshi Kurihara (pobjeda Sakai

Yusuke Masuda - Ryo Sakai (pobjeda Masuda

Justin Willis - Yusuke 'Crusher' Kawaguchi (pobjeda Justin Willis

Shinya Aoki - Yuki Yamamoto (pobjeda Aoki

Chris Barnett - Shinichi 'Wakakirin' Suzukawa (pobjeda Barnett