priključuje se pripremama

Cristiano Ronaldo odlučio gdje nastavlja karijeru; spominjali su se PSG, Real Madrid i Manchester United, ali njegov izbor je sasvim drugačiji

16.07.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je odlučio iduće sezone ostati u Juventusu

Izgleda se se saga oko Cristiana Ronalda i njegove nogometne budućnosti napokon raspliće. Iako se dugo špekuliralo gdje će Portugalac nastaviti karijeru, a spominjali su se brojni velikani poput PSG-a, Manchester Uniteda i Real Madrida, izgleda da Ronaldo ipak ostaje gdje je bio i prošle sezone.

Pavel Nedved je rekao kako u klub nije stigao nikakav signal od Ronalda da želi otići i da će se Portugalac pojaviti u Torinu i priključiti momčadi na pripremama od 25. srpnja nakon što završi godišnji odmor.

Ugledna La Gazzetta dello Sport piše kako je 36-godišnji Portugalac već odlučio da ostaje u Juventusu i iduće sezone, a klub mu namjerava ponuditi novi ugovor. Prema onom aktualnom u klubu ostaje do idućeg ljeta, a Juve ga želi zadržati i dulje i osigurati se u slučaju da Portugalac ipak poželi nekud ići.

Juventus je prošle sezone izgubio u utrci za naslov prvaka Italije od Intera, a tu je i sve jači Milan i Roma predvođena Mourinhom pa se Stara Dama želi osigurati ostankom najboljih igrača kako bi ostala konkurentna i vratila titulu u Torino.