JE L' MOGUĆE?

Cristiano Ronaldo: Dosta mi je života plejboja!

05.07.2010 u 09:19

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša svijeta i dalje plijeni pažnju javnosti svojom novom realnošću: nakon što je objavio svijetu da je postao ponosni tata i da će biti samohrani roditelj, sad se javno odrekao i svog plejbojevskog života

Do nekidan Cristiana Ronalda je pratio glas velikog zavodnika, razmaženog nogometnog bogatašića koji mijenja žene češće od donjeg rublja, a onda šok za njegove obožavateljice: prvo je objavio zaruke s ruskim modelom Irinom Šajk, a samo koji dan kasnije priznao da ima sina i da je u dogovoru s majkom odlučio biti samohrani otac. Sasvim je jasno da slavni Portugalac želi miran obiteljski život i da se sad javno odrekao života plejboja! Hoće li i ustrajati na tome, to je druga stvar.

Cristiano je u svojoj ne odveć dugoj plejbojevskoj karijeri zamantao brojne znane i neznane ljepotice, od Paris Hilton i navodno Marije Šarapove, do Gemme Atkinson, Kim Kardashian i Luciane Abreu. Na kraju se zaustavio na ruskoj ljepotici Irini i očito pronašao ono što mu je svih ovih godina nedostajalo. Zasad se ne zna kako je Irina ragirala na Ronaldovo očinstvo, no s obzirom na to da zaruke (još) nisu raskinute, očito je sve OK.