NEZASITNI PORTUGALAC

Cristiano ljubi suprugu britanskog milijardera

07.12.2008 u 21:18

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo ne posustaje. Nakon brojnih ljepotica, pa i onih sumnjiva morala, sad je bacio oko na lijepu brinetu Alyonu Haynes, suprugu britanskog bogataša Johna Haynesa. I navodno mu dobro ide s njom

Portugalska nogometa zvijezda, osim što je svakim danom sve bolji na travnjaku, i u privatnom životu žanje uspjehe. Fotografije Cristiana Ronalda na kojima ljubi brojne ljepotice već su odavno prošlost, jer sad ima novu ljubav. Njezino ime je Alyona, ukrajinske je nacionalnosti i supruga je britanskog milijardera Johna Haynesa. No, za razliku od starih ljubavi, novu je pod svaku cijenu htio sakriti. Nije mu uspjelo!

Prevareni suprug pronašao je na mobitelu svoje supruge više od 300 SMS poruka, koje su Cristiano i 25-godišnja Alyona izmijenili, te je odmah posumnjao da se među njima nešto događa.

'U jednom trenutku zazvonio je telefon koji je meni bio posve nepoznat. Pogledao sam što se događa i shvatio da je stigla poruka. Provjerio sam i primijetio 49 SMS-ova koje je Ronaldo poslao Alyoni. Bile su posve nepismene, kao da ih je pisalo sedmogodišnje dijete. Tada još nisam shvatio da je riječ o slavnom nogometašu, ali jezik kojim su poruke bile napisane bio je miks engleskog i portugalskog', kazao je novinarima News of the Worlda prevareni John i dodao kako je onda pokušao nazvati taj nepoznati broj, no s druge se strane nitko nije javljao.

Odlučio je potom unajmiti privatnog detektiva, a Alyonu je poslao u Kijev. No, mlada dama se vratila na Otok i tada je snimljena u Manchesteru kako uživa na večeri s Ronaldom.

'Tada sam samo potvrdio svoje sumnje. Ne mogu vam ni reći kako mi je teško zbog svega. Nisam ni pomislio da bi mi Alyona to mogla napraviti', kazao je utučeni Haynes, te dodao da mu je jedan poznanik potvrdio da su nogometaš i njegova supruga do tada već osam puta bili na spoju.

Jasno, Alyona i Cristiano nemaju ni najmanju namjeru komentirati događaje, baš kao ni potvrditi ili negirati svoju ljubavnu vezu. Kako bilo, Portugalac se uopće ne uzbuđuje, dok ćemo još vidjeti što će biti s ukrajinskom brinetom. S obzirom na njegovu ćud, sumnjamo da se mlada dama nada nečem više od onoga što je već dobila. Ma što god to bilo…