UOČI FINALA LIGE PRVAKA

Čovjek lijepo objasnio zašto nosi baš Modrićev dres

24.05.2014 u 19:34

Bionic
Reading

Završava odbrojavanje do finala Lige prvaka. Lisabon vrvi španjolskim navijačima, i Atleti i navijači Reala spremni su za dvoboj koji će se u madridu pamtiti vječno

Poznatu su lisabonsku aveniju, Avenida de Liberdade, napunili navijači kako Atletico, tako i Real Madrida, ali brojniji su bili navijači kraljevskog kluba. Na jednom su od najpoznatijih mjesta u Lisabonu napravili pravu feštu, te partijali sve do samog početka utakmice.

Na ulicama gotovo da se nije mogao vidjeti niti jedan policajac, a kada smo uhvatili njih nekoliko kako promatraju iz male sporedne ulice, brzo su nam objasnili kako 'nije bilo niti jednog incidenta, te kako nemaju problema kako s Realovim, tako niti s Atleticovim navijačima.

Kada se u Lisabonu, prije finala Lige prvaka, pogledaju imena na dresovima Realovih navijača, dolazi se do zanimljive spoznaje.


Sasvim očekivano, najčešča je Ronaldova 'sedmica', koja se našla gotovo na leđima svakog drugog 'bijelog' navijača, a odmah iza njega slijedi Gareth Bale. I dalje, jako puno navijača Reala ima dres Raula, a česti su i oni Casillasa, Benzeme i Isca. Tek smo našli poneke s dresom Modrića, a jedna nam je simpatični navijač, imena Luis Castillo, upravo s Modrićevim dresom, dao zanimljivu izjavu:

'Odlučio sam se na njegov dres jer volim igrače koji stavljaju momčad isred sebe, a Modrić je takav. Ove sezone je puno bolji nego prošle, a vidi se da mu je i naraslo samopouzdanje. Osim toga, puno mu više odgovara ovaj sistem igre nego onaj iz prosle sezone.

S Modrićem u ovakvoj formi, i sjajnim Rakitićem, mislim da vi Hrvati imaju najbolji duet veznjaka za SP u Brazilu,' pohvalio je Hrvatsku Realov navijač.