ODJECI DERBIJA

Ćorić o 'podršci' Torcide, Šifo usporedio Roga i Pogbu

11.08.2016 u 00:31

Bionic
Reading

Dinamo je u odgođenoj utakmici 2. kola MAXtv Prve lige s uvjerljivih 4:0 nadigrao Hajduk. I to usred Poljuda, pokazavši Bilima da još uvijek zaostaju miljama za njima

Dinamo je pogocima Marka Roga i Juniora Fernandesa stigao do uvjerljive pobjede od 4:0. No, osim strijelaca, odličnu je partiju pružio i mladi Ante Ćorić.

'Prekrasan je osjećaj dobiti ovako uvjerljivo na Poljudu. Nismo ušli dobro u utakmicu, ali smo zabili u pravom trenutku. Da, i ja sam sudjelovao kod prvoga gola, to nas je podiglo u nastavku. Dotad nisam bio dobar, bio je loš teren, ali to nije alibi. Ovo nam je veliki poticaj za utakmice s Red Bullom, ali moramo najprije odigrati prvenstveni susret pa ćemo razmišljati o tome. Publika je bila sjajna, stalno sam sebi u glavi govorio da ovo nas podržavaju, tako sam razmišljao da mi bude lakše. Drago mi je i zbog naših navijača, bilo ih je dosta ovaj put', objasnio je 19-godišnji nogometaš.

S druge, pak, strane, o sjajnoj atmosferi govorio je jedan od najiskusnijih, Gordon Schildenfeld

'Nismo se došli braniti, nego igrati, ali nismo očekivali baš tako visoku pobjedu. Teren je bio sramotno loš, nije se dalo igrati, bilo je i sparno, ali naša je kvaliteta došla do izražaja. Atmosfera je bila sjajna, svaka im čast, ovako stajati iza svoje momčadi, navijati i pljeskati bez uvreda na 0:4, kapa im do poda. I mi smo im zapljeskali s klupe kad su pretkraj utakmice žestoko zapjevali', rekao je Schifo, a onda dodao i rečenicu o Marku Rogu.

'Rogu svaka čast, ako Pogba vrijedi 90, on vrijedi 190 milijuna eura.'