PROŠAO BIVŠI PRVAK

Ćorić ispao na startu Zagreba: Ovo nije bilo dobro...

02.02.2015 u 18:53

Bionic
Reading

Borna Ćorić nije uspio proći prvu prepreku na ATP turniru u svom rodnom Zagrebu. Imao je prilika, ali Sergij Stahovski još je jednom potvrdio da iznimno voli igrati u Dom sportova

Bornu je ždrijeb spojio s nekadašnjim pobjednikom Zagreba Sergijem Stahovskim i nakon bolje igre Ukrajinac je prošao dalje rezultatom 6:2, 6:4. Borna je mogao povesti u prvom setu, no nakon neiskorištenih prilika Stahovski je znao 'naplatiti' situaciju i osigurati si brzu početnu prednost.

U nastavku je Ćorić uporno stizao break prednosti Stahovskog, no nakon posljednjeg izgubljenog servi gema došao je i brzi kraj. Borna je u zadnjem gemu odigrao najljepši poen meča i sjajnom dijagonalom izgborio break loptu za povratak, no Stahovski je dobrim servisima uništio zadnju nadu i plasirao se u drugo kolo Zagreba.

'Ovo nije bilo dobro. Servis nije bio dobar i Stahovskij se pokazao kao igrač čija mi igra ne odgovara. S novim trenerom najviše radim upravo na servisu što danas baš i nisam pokazao, ali nema nikakve panike. Sezona je duga i još imam više nego dovoljno vremena za uhvatiti razinu koja bi me dovela do očekivanog cilja ove sezone, društva najboljih 50 igrača svijeta,' reko je nakon meča za HTV Borna koji će u zagrebu još nastupati i u parovima s najboljim Hrvatom u toj domeni Ivanom Dodigom.