EH TAJ TWITTER

Cole izvrijeđao FA, pa dobio 90.000 funti kazne

18.10.2012 u 17:07

Bionic
Reading

'Svaka čast FA! Lagao sam, ha? Svi ste vi hrpa govana', napisao je tada na Twitter-profilu Cole, a kasnije taj post uklonio

Nedavno je obrambeni nogometaš Chelsea Ashley Cole 'poludio' na odluku Engleskog nogometnog saveza (FA), koji je kaznio njegovog suigrača Johna Terryja, a sav bijes lansirao je putem svog Twitter-profila.

Podsjetimo da je FA kaznio Terryja s četiri utakmice suspenzije i 220 tisuća funti zbog rasističkog ispada prema Antonu Ferdinandu (QPR) u listopadu prošle godine. Cole je bio jedan od svjedoka za vrijeme suđenja svome suigraču, a sud je njegovu izjavu proglasio 'neuračunljivom'.

'Svaka čast FA! Lagao sam, ha? Svi ste vi hrpa govana', napisao je tada na Twitter-profilu Cole, a kasnije taj post uklonio.

Dakako, zbog takvog neprikladnog ponašanja je Colea stigla kazna, pa je tako u četvrtak FA objavio da je engleskog reprezentativca kaznio s 90.000 funti, s tim da je naglašeno iz FA-a da će Cole biti pod posebnom prismotrom, te će ubuduće i za manje ekscese biti još drastičnije kažnjen.